måndag 6 april 2009

Halvtid!
Hälften av beräknad byggtid har gått och så här är resultatet i halvtid! Så långt har allt skett på utsidan...imorgon sägs det att de "bryter sig in"! Det känns otroligt läckert att se det hända! I takt med att skalet växer fram faller fler och fler pusselbitar på plats vad gäller inredningen, främst i badrummet. En hel de fönster kommer pryda tillbyggnaden, dessa håller vi som bäst på att måla på varje ledig stund...lättare än när de väl är på plats.

Halvtid är det också vad gäller föräldrarledighet. 1 april var jag åter på jobbet och min man gick hem. Som en mjukstart (säkert mest för mig...men också ett sätt för maken att fullfölja ett påbörjat projekt) kör vi 50 % var fram till hösten, sedan skifte totalt. Hur som helst....det var riktigt kul att vara tillbaka på jobbet igen! Skönt!

Det var allt för denna gång...barnen sover och huset är tyst...dags att ta tag i lite vardagssysslor....hmmm...skall väl göras det med?!?

GLAD PÅSK!

kram

johanna

3 kommentarer:

Under en vind sa...

Vad fint det blir! Alltid kul att se hur det växer fram!

Vilken bra start att börja med halvtid för alla i familjen!

Ha en riktigt mysig påskhelg! Kramar!

Gustav sa...

Det ser fint ut, kommer att bli kanon!

Lina sa...

Hej!
Kikar in och önskar dig en lång och skön påskhelg!Va spännande och se lite nytt från bygget!!! Tillbaka på jobbet, skönt med mjukstart! Kram, Lina!

* * GLAD PÅSK! * *