lördag 28 mars 2009

Livet är...Livet på en fjälltopp...Med höga förväntningar åkte vi till barnfamiljernas skidparadis....Branäs, och blev positivt överraskade! Verkligen en perfekt plats för familjens yngre medlemmar att lära sig skidåkning. Grillplatser, varm saftstationer och vänlig liftpersonal gör ju förstås sitt till! Och glada barn - glada föräldrar! Vårt fantastiskt trevliga resesällskap i form av goda vänner gör ju förstås sitt till. God mat och vin, bastu och eld på kvällen. Mys! Vi kommer garanterat att återvända...gärna med vädret i repris tack!


Väl hemkomna just innan vägarna i Värmland snöade igen har tillbygget tagit ytterligare ett steg framåt Reglarna på första våningen är på plats och på måndag väntas vist en järnbalk som skall sättas på plats för att ordna bärigheten...det känns tryggt! Kalkel, klinkers, badkar, toalett och diverse blandare är nu nästa punkt på inköpslistan.


Sent i kväll har lugnet lagt sig i Villa Bellis efter en dag mest inne med lillan. Efter att ha kräkts sedan i onsdags börjar hon se lite liten ut. Sakta med säkert verkar hon ta sig tillbaka i alla fall, med hjälp av blåbärssoppa och fruktpuré. Hoppas hon är piggare i morgon.
I kväll har vi tänt massor av levande ljus här inne och släkt alla elektriska lampor för att vara med och bidra i hela världens Earth Hour. Inte bara gör man nytta och sparar energi, det är ju så mysigt också! Det här gör vi fler gånger!
Imorgon hoppas vi på en friskare dag. Om det håller planeras en shoppingtur....dags för nya vårkläder inför jobbstart på onsdag samt lite nya färgklickar här hemma i form av vårblommor!

Bild: Venus Choklad.se


Kom ihåg...
Life is a box of chocolate!
kram
Johanna


Inga kommentarer: