tisdag 3 mars 2009

Byggstart!

Då är vi igång! Enligt plan togs första grävtaget den 1 mars och därmed är vårt byggprojekt igång! Först dränering...Ni kan tro att mopp och såpa ÄR min högra hand för tillfället...Eller så sparar vi det till detta är klart. Farcinerande att se en grävskopa jobba sig fram, snabbt ner i jorden. Och djupt blir det. Som äldsta dottern sa idag: - Mamma, det känns som om vi bor i ett höghus! Barnens lycka är förstås gjord när man kan kolla in en grävskopa från första parkett till frukost!


Just nu ser utsidan alldeles förskräcklig ut! Men målet är tydligt. I samband med dränering kommer här grävas ut för för tillbyggnaden som blir i tre våningar; källare med ingång, glasveranda/matplats med utgång till trädgård samt badrum och balkong högst upp. Skall bli jättekul att se detta växa fram under våren. Med kameran i högsta hugg.
Någon sa till mig att man skall ta varje tillfälle att sätta guldkant på tillvaron. Jag fångade tillfället och firade i lördags födelsedag med nära och kära. Tack alla Ni som sätter guldkant på min tillvaro!Kram

Johanna

1 kommentar:

Gustav sa...

Tack själv, det var ett mycket trevligt kalas! Kram