onsdag 18 mars 2009

Det händer!Vår blandas med vinter...sist gång jag skrev var det vår i luften. Strax därefter kom snön! En morgon då jag tittade ut genom fönstret fick vi leverans...av cement. Imponerande "just in time" dök denna jättelastbil upp, backade in på tomten och vips så var golvet i tillbyggnaden gjutet! Härligt när det händer.


Idag är grunden så gott som färdiguppmurad. Att vi faktiskt kommer ha ett extra rum på första våningen känns nu verkligt. Även källarplan! Badrummet på våning 2 känns fortfarande som en dröm...men snart blir även det konkret. Fantastiskt! Vi har nu gett upp sökandet efter badrumskommod...och bestämt bygga ihop våran egen. Olika leverantörer och säkert endel fix på vägen, men förhoppningsvis ett lyckat resultat. Tänker beställa köksskåp och köpa marmorskiva med underlimmade handfat hos stans stenhuggare (!)...lite blandare till det och vi är kanske närmare vår fantasikommod? Vi får se! Friskt vågat, hälften vunnet!?!
Mitt i byggkarusellen slog baklängtan in. Enkla och goda är Leilas kokostoppar. Gick hem hos både snickare och barn! Har också hunnit med en shoppingtur idag...hittade härliga lådor till ena dotterns rum...ett försök till att åtminstonne skapa förutsättning för lite ordning. Annars är det alltid lika kul att spana in nya färger och snitt i vårkollektionerna. Finns det någon annan årstid som är så rolig på klädfronten? Kanske för att längtan är stor efter ljus och färg? P & P hade många karameller att bjuda på...idag blev det lillans tur att få lite nytt i garderoben. Ett och annat nytt plagg kan ju vara kul bland allt det ärvda...i alla fall för mamma!


Take care!

kram
Johanna

3 kommentarer:

Lina sa...

Hej!
Va spännande att följa utbygget! Jag fortsätter att kika in och följa projektet!

Här är de fullt upp, den gågna veckan har varit helt hysteriskt...har en lååång lista på saker som jag vill pyssla och fixa med här hemma, men nu finns varken tid eller ork...De kanske är en släng av vårtrötthet! Hoppas krafterna kommer tillbaka snart igen!

Idag har jag i alla fall tatt mig samman och bakat en tårtbotten till nästa helg, då ska underteckad firas! ;- )

Dina kokstoppar så SÅ goda ut! Har också Leilas bok här hemma, men har inte bakat nåt från den ännu...

Må så gott & ha en bra vecka!
Kram, Lina

Under en vind sa...

Vad spännande att det rör på sig! Varje steg mot rätt håll betyder så mycket!

Ha det gott, kramar!

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務