onsdag 11 mars 2009

Vårkänslor!

Ja, vist är det vårkänslor i luften! Solen lyser och ljusare tider är här! Härligt. Vad gäller vårt bygge kanske man också kan skönja vårkänslor...? Efter en och en halv vecka i total lervälling är dränering nu klar och så även utgrävningen för tillbyggnaden. Nya tider! I mogon startar gjutning av bottenplatta! Det går undan och känns naturligvis grymt spännande. Hittills inga stora överraskningar, vilket man annars är rätt inställd på när det gäller ett så pass stort ingrepp i ett gammalt hus. Däremot lär det ju dröja innan trädgården ser sitt vanliga jag igen. Även om killarna som grävt varit super schyssta, flyttat på plantor osv, och förflyttat jättegrävskopan så försiktigt det går, så är nu stora delar av trädgården ett minne blott...!

Den tid som finns över sitter jag mest djupt förskjunken i diverse badrumskataloger och internetsidor...dags att beställa inredning till badrummet nu. Svårt men kul. Lejontassar eller inte...vi får se!

Mot dagishämtning och därefter första tandläkarbesöket (mer info kan jag tänka!) för vår lilla ettåring.

Njut av solen!

Kram
Johanna

1 kommentar:

Lina sa...

Hej!
Oj, nu var de länge sen jag lämnade en liten kommentar! Oh, va spännande att utbygget är på gång!!! De ska bli så spännande att följa projektet!

Ja, vi njöt av sol och vårkänslor igår här också, idag är de full vinter igen...Suck, jag som så gärna vill ha vår och massor av sol! Men de kommer väl snart igen får man hoppas! ;- )

Må så gott & trevlig helg!
Kram, Lina