tisdag 14 oktober 2008

Yrla virvla vind...

...hösten är här!



Vilken vacker höst idag! Har just suttit ute med kaffe och tidning, njutit av solens strålar och riktigt laddat solljus! Värdefullt till den årstid vi nu äntrar! Än så länge gäller det bara att njuta. Dagarna hemma går fort. Fullt ös i huset och i takt med att lilla V nu blir äldre blir allt mindre tid för annat...exempelvis blogg. Än så länge lever den och jag hoppas fortsätta så, om än med färre inlägg.


Har äntligen sytt en gardin till lekrummet vi renoverade i somras! En enkel "rull variant" på hissgardin. Titta på bilden och lägg särskilt märke till det fantastiska höstträdet utanför! Ett underbart inslag, både på våren och hösten. Tänk att det är samma träd på bilderna nedan, vist är det fantastiskt!










Höst betyder också umgänge! Sist jag skrev var vi på väg till Malmö där vi hade en toppenhelg och turen att träffa flera av våra härliga vänner. Goda middagar, promenader och lite shopping...här ett smakprov - burkar kan man aldrig få för många av (okej, jag erkänner, det ÄR en last, precis som både skor och väskor...) och dessa passar perfekt i vårt kök! Bara att fylla...kanske med något ur Leilas?!




Så även om jag egentligen är en sommarmänniska så känns hösten just nu riktigt skön! Att fylla lådorna med mängder av ljus, skafferiet med de bästa bakingredienserna, nattduksbordet med böcker och sköna magasin och hyllan i lekrummet med pyssel (väntar just på en jättebeställning från Panduro!), en skön höstmössa, en mjuk storkofta och de bästa teerna...så blir det riktigt riktigt bra trots mörker och kyla ute!

Ut och kasta dig i löven!

Kram

Johanna


4 kommentarer:

Anonym sa...

Höstdagarna kan verkligen vara underbara och det är så härligt när man kan sitta och njuta av solstrålarna.

Vilken fin gardin du har sytt till lekrummet.

Kram Kram

Emm´s design sa...

Vilka fina bilder du visar! Och visst är hösten underbar! Färgerna gör en lycklig och varm trots kylan :-)

Lina sa...

Hej!
Idag har jag njutit av de härliga vädret! Hämtade Lilla E vid 15 och sen var vi ute och njöt av sol och klarblå himmel! Nu när man jobbar så mycket blir de inte mycket frisk luft på vardagarna...Men de får man ta igen på helgen! ;- ) Promenerar 20 minuter varje morgin i alla fall, så lite luft får jag i mig...

Nej, både blogg coh en fullspäckat familjeliv är svårt att kombinera. Men man får ta de som de är, i bland finns de tid och ibland ingen.

Jätte fin gardin du sytt! Vi ska göra en make-over på Lilla E:s rum. Bort med spjälsängen och in med nytt!

Trevlig helg!
Kram, Lina

Må så gott!

Trevlig helg!

Lina sa...

Hej!
Ännu ett bra tips på hur man tar till vara äpplen!!! Ska ge bort lite till mina kollegor på jobbet i veckan, delas glädje är ju dubbel glädje! ;- )

Må så gott & ha en bra vecka!
Kram, Lina