söndag 7 december 2008

Julkarameller


Söndag eftermiddag vid köksbordet. Adventsmys. Hittills en rikitigt skön, social och inspirerande helg med underbara julkarameller. Julfest med tjejgänget. Julmarknad med barnen. Julkonsert med 3-rätters middag på Vara konserthus med världens skönaste vänner. Bohuslän Big band med Nisse Landgren och Rigmor Gustafsson. Ös och stämningsfullt på samma gång. Nu snickrar vi lite på julkappslistan, finular över julkort och kanske blandar ihop lite söta ingredienser till en kola eller annat att fylla vackar burkar med. December är skönt när man tar sig tiden. Men inte gör allt. Prioritera det du tycker är viktigt. Välj. Då blir det bra.
Kram
Johanna

2 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Visst ska man sålla bland julemyset...idag har jag fixat inslagning av alla barnens julklappar, de ligger nu färdiga i en korg och väntar på julen! Gillar att ha det klart i god tid!

Mysig bild!

Kramar!

Lina sa...

Hej!
Vilken mysig helg du har haft! Vi har haft fullt upp oxå! Igår kväll tog vi oss in till stan och kollade på alla fina ljus och julfilmen uppe vid konstmuseét. Lilla E hade svårt att stå stilla och titta, men lite hann vi se :- )

Må så gott, kram, Lina