onsdag 14 maj 2008

Det kom några paket...

posten i veckan!


Visst är det lycka när något utöver det vanliga dimper ner i brevlådan! Idag kom min beställning ifrån Elsas Hem! Riktigt julafton (trots att jag visste vad jag hade beställt). Några sköna prylar från Bombadill. En glasskallra till lillan inför den stundande högsommaren samt några kanelbullar...rekvisita till lekstugan! (Börjar samla på mig - trots att lekstugan inte är färdig ännu...). Lite annat åkte också med i beställningen... läckra snören, sköna kort...svag för sådant! Så kom allt, snabbt, lätt, och läckert förpackat! Elsas hem vet hur man skapar god kundupplevelse. Dit kommer jag tillbaka!




En annan dag kom ett annat paket...denna gång en vinst! Tro det eller ej, men jag hade vunnit på en tävling, ni vet där man skickar in på formulär i butiken...Svara på tre frågor och dela med sig av sitt bästa spatips med barnen! Testar det där ibland, men blev SÅ överraskad och glad när jag vann alla dessa fina produkter från Natusan! Så nu är det SPA frossa hemma i Villa Bellis! Urläckert!

Så nu...tappa upp ett bad, i med skön olja, tänd massa levande ljus...lev och må!
kram Johanna

3 kommentarer:

Glitter och Marsipan sa...

Hejsan,kul att hitta till din blogg.
Vad mycket fina saker du fått på posten.Ska nog ta och kika in i Elsas hem,jag också.
Kronan du undrade om har jag köpt i en liten affär utanför Vetlanda.
Men är du lite händig kan du säkert göra en själv av ståltråd och pärlor.
kram Anette

~~*Pennyshouse*~~ sa...

underbara saker du köpt hos elsa...hon har verkligen kanon fina saker...man vill ju ha allt...hihihi...

kram Nilla

Himmelbit/Njut en smula sa...

Hej!

Tack för din kommentar hos mig! Ja, gardinen har jag sytt själv. Jag tog en panelgardin i vitt linne och klippte bort en bit (den hänger i ett smalt fönster). Fållade bara i över- och underkant och med en liten kanal upptill för den hänger i en vajer. Sydde band som jag sedan sydde fast spets på (hade ganska smal spets så det är dubbla på varje band som jag sydde fast med sick-sack i mitten). Så banden håller det jag rullat "uppe".

Hoppas att du är med på min flummiga förklaring ;-).

Ha en toppendag!