fredag 6 juni 2008

Hurra Hurra Hurra Hurra!

I dag är det makens födelsedag...





...så klart har vi grattat med sång, presenter och frukost på sägen i morse! Han verkade rätt nöjd - fyra tjejer som kom in och väckte honom!


Efter som vi fixar lite inför dopet nu har vi bjudit in nära och kära i stan till lite födelsedagsfika i en underbar park vid vattnet! Nu har vi packat picknick korgen och är snart på väg. Jag bakade Leilas lemon poppy seed cupcakes igår...så det och vaniljbullar blir födelsedagskalaset!










Vet ni, det kommer fortfarande då och då ett litet paket på posten för att gratulera till lilla V! Vilka vänner vi har. Här om dagen kom denna lilla ljuvliga skapelse...kunde bara inte motstå att visa er den! Från ett av mina absoluta favoritmärken - IKKS. Tack gulliga A! Om det är så här varmt på dopdagen kommer dopklänningen bytas mot denna lagom till trädgårdskalaset!





Igår blev det shopping - trots värmen. Överst på listan stod födelsedagspresent till maken. Hittade snygga kläder - han nöjd - jag nöjd! Som så ofta blev det lite mer shopping av bara farten...detta fat...ett riktigt fynd ifrån Indiska! Här kommer serveras jordgubbar doppade i vit choklad till välkomstcider på söndag!





Ut i solen igen! Sköt om Er och ha en underbar Nationaldag! Väl värt att fira, vårt vackra Sverige.


kram Johanna


6 kommentarer:

Malin - I min trädgård sa...

Låter skönt :). Åh vilka smaskiga cupcakes! Recept recept!

Glitter och Marsipan sa...

Vilken toppenide´att bjuda på födelsedagsfika på ett mysigt ställe,å vilka cupcakes du har bakat.
Klänningen från IKKS är så jättefin,vilken present.
Ha det gott
kram Anette

Solsjö - Under en vind sa...

Hoppas att ni hade en riktigt mysig dag med födelsedagsfirande! Dina bakverk ser verkligen goda ut!

Här är det stranden som gäller...idag har vi haft en heldag vid havet på västkusten..så skönt!

Ha det bäst! Kramar!

Millas hem sa...

Hej!
Hälsa och gratta, i efterhand!
Bilden i förra inlägget är superfin!
Kram Camilla

Emm´s design sa...

Vilken fin blogg!
Återkommer gärna och ser mer av ert fantastiska hus!

Lina sa...

Hej!
Hoppas att helgen varit bra och att dopet och kalaset efter blev lyckat! Vädret kan man ju inte klaga på i alla fall! ;- ) När vi döpte Lilla E drog stormen Per in och mer än hälften av våra gäster kom inte…Ja, de blev mycket mat och tårta till de som kom!

Leilas cupcakes ser jätte smarriga ut! Mmmm…måste ta i i kragen och skaffa boken innan semestern! Våningsfatet från Indiska var jätte fint! Precis i min smak!

Må så gott!
/ Lina