onsdag 18 juni 2008

Strandhugg...

Danmark...!





Bild: www.maileg.com

I sommar åker vi bla med familjen för en skön semester vecka i Danmark! Skall bli så kul och vi ser fram emot detta allihop...vissa mer för trippen till Legoland, andra för shopping, stränder osv! Men framför allt, att umgås och uppleva tillsammans! Vi kommer bo vid havet i närheten av Århus. Det sägs vara en riktigt schysst stad både vad gäller restaurangliv och shopping. Sitter du inne med några specifika sköna shoppingtips där i krokarna så är det ett hjärtligt välkommet inlägg här!

kram
Johanna

4 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Kommenterade pecis på förra inlägget men måste få med en rad här...så söta maileg!

Ha en ljuvlig semestertripp till Danmark! Väntar på att få se dina inköp...blink blink....

Kram igen!

Lina sa...

Hej!
Oh, va härligt att åka till Danmark! De är ju så nära men ändå så annorlunda! Vi är riktiga Danmarks fans! Vi åker mins 3-4 ggr/år. Köpenhamn är favoriten, men även Ålborg och Århus!

Vi var i Århus i somras. De fanns massor av affärer! En av mina favoriter är Søstrene Grene. Du kanske känner till dem? Nåväl, de är en billig affär med massor av prylar. Ibland kan man hitta riktiga skatter! Deras butik i centrala Århus är jätte STOR och de finns café i butiken också!

Må så gott & glad midsommar!
/Lina

victoria sa...

Jag har aldrig varit i Danmark men har som mål att också åka till Legoland när mina barn blir lite större. Men jag har hört att det finns hur mycket som helst att se, sen är det ju lite charmigt att inte planera allt för mycket.... det är skönt att bara strosa omkring. Inredningsbutiker och annat roligt finns säkerligen. Du måste dokumentera dina dagar :-) Ha en riktigt skön Midsommar.

Kram från mig*

Glitter och Marsipan sa...

Å,vad härligt.Danmark är så roligt att åka till.
Åker strax till Öland.
stora midsommarkramen Anette